آخرین اخبار یونیدرو آخرین اخبار یونیدرو

باشگاه متخصصان نمونه برداری معدنی توسط شرکت کانساران بینالود با همکاری موسسه آموزشی پژوهشی یونیدرو افتتاح شد

تازه های یونیدرو تازه های یونیدرو

رویدادها رویدادها

اعلام نیازهای فناورانه شرکت‌های بزرگ حوزه معدن و صنایع معدنی

از جمله الزامات مهم برای تحقق هدف ساخت داخل و جهت‌دهی ایده‌ها و محصولات دانش‌بنیان در راستای استفاده داخل، وجود اطلاعات کافی از نیازمندی‌های فناورانه در هر حوزه است تا در این خصوص تیم‌های نوآور، شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاران فرصت پیاده‌سازی آنها را در اختیار داشته باشند. جشنواره اینوماین دو فرصت مناسبی جهت طرح این نیازمندی‌ها و ارائه آن به جامعه هدف بود.

اکنون و پس از اتمام جشنواره اینوماین دو، موسسه یونیدرو در نظر دارد طی یک فرایند مستمر نیازمندی‌های فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی را رصد، پایش و اعلام نماید. در ابتدا نیازهای جمع آوری شده از هشت شرکت بزرگ حوزه معدن و صنایع معدنی از جمله شرکت فولاد مبارکه اصفهان، شرکت ذوب آهن اصفهان، شرکت صنعتی و معدنی چادرملو، شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، شرکت فولاد خوزستان، شرکت فولاد خراسان، شرکت ملی صنایع مس ایران و شرکت معادن منگنز ایران و سازمان پدافند غیرعامل کشور ارائه خواهد شد.

شرکت‌های فناور، صاحبان ایده و سرمایه‌گذارانی که تمایل به ارائه پروپوزال برای هر یک از نیازهای اعلام شده دارند، برای کسب اطلاعات بیشتر از هر یک از نیازهای ارائه شده و نحوه تعامل با صاحبان نیاز می‌توانند با موسسه یونیدرو تماس حاصل نمایند.

برای اطلاع از نیازهای اعلام شده می توانید به اینجا مراجعه کنید.

جهت تکمیل تعهد نامه حفظ محرمانگی و دریافت جزئیات میتوانید به اینجا مراجعه کنید.

خبرها و اطلاعیه ها خبرها و اطلاعیه ها

نمایش 1 - 18 از 22 نتیجه