آخرین اخبار یونیدرو آخرین اخبار یونیدرو

باشگاه متخصصان نمونه برداری معدنی توسط شرکت کانساران بینالود با همکاری موسسه آموزشی پژوهشی یونیدرو افتتاح شد

تازه های یونیدرو تازه های یونیدرو

رویدادها رویدادها

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران

2-1 معرفی

ایده تأسیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در سال 1380 مطرح شد و در اولین گام اجرایی برای تأسیس آن، مرکز رشد واحدهای فناور در سال 1382 با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت خود را آغاز نمود. هم زمان با اولین فراخوان پذیرش و استقرار واحدهای فناور در مرکز رشد، فعالیت‌های پارک شکل جدی‌تری به خود گرفت و سرانجام در مرداد ماه 1384، دانشگاه تهران موافقت اصولی تأسیس پارک علم و فناوری را از وزارت متبوع دریافت کرد و به دنبال آن مرکز کارآفرینی با مصوبه هیأت‌رئیسه دانشگاه به پارک ملحق شد. با افتتاح پارک علم و فناوری در 14 اسفند ماه سال 1384 فعالیت این مجموعه به طور رسمی آغاز شد. از سال 1393 پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بازنگری کلی فعالیت‌های خود و طراحی جدید، موضوع حرکت در راستای تحول دانشگاه تهران به دانشگاه کارآفرین را سرلوحه مأموریتهای خود قرار داده و از طریق طراحی ساز و کارهای لازم سعی دارد زمینه‌ساز تحقق اهداف بلند دانشگاه تهران در راستای برنامه مقاوم‌سازی اقتصاد ملی و عینیت بخشی به فرامین مقام معظم رهبری شود.

2-2 مأموریت

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، به دنبال ایجاد نظام کامل نوآوری از دانشگاه تا بازارهای محلی، ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی می‌باشد و به دنبال تمهید سامانه لازم برای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان زایشی دانشگاه تهران است. ثروت آفرینی برای دانشگاه از طریق ثروت تولید شده از شرکت‌های زایشی، تربیت نسل جدیدی از صنعتگران و فناوران با اخلاق و متعهد به کیفیت و توسعه فرهنگ کارآفرینی و نوآوری، محورهای اصلی فعالیت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران می‌باشد. به طور کلی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مأموریت زیر را داراست:

• ایجاد نظام کامل نوآوری از دانشگاه تا بازارهای محلی، ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی
  • تمهید سامانه لازم برای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان زایشی دانشگاه تهران
  • ثروت آفرینی برای دانشگاه از طریق ثروت تولید شده از شرکت‌های زایشی
  • تربیت نسل جدیدی از صنعتگران و فناوران بااخلاق و متعهد به کیفیت
  • توسعه فرهنگ کارآفرینی و نوآوری

2-3 خدمات

• خدمات مربوط به مرکز نوآوری و کارآفرینی (پیش رشد)
  • خدمات مربوط به مرکز رشد و توسعه
  • خدمات مربوط به واحد پذیرش و ارزیابی
  • خدمات مربوط به تجاری سازی و خدمات تخصصی
  • خدمات مربوط به امور روابط عمومی و بین الملل

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید بروشور پارک را از اینجا دریافت نمایید. آدرس سایت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز  stp.ut.ac.ir است.

خبرها و اطلاعیه ها خبرها و اطلاعیه ها

نمایش 1 - 18 از 22 نتیجه