پنجمین نشست هیأت امنای موسسه یونیدرو با حضور جناب آقای دکتر نیلی احمد آبادی، ریاست دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر غریب‌پور معاونت وزارت صنعت، معدن و تجارت و ریاست هیأت عامل ایمیدرو، جناب آقای دکتر اسماعیلی معاونت امور معادن وزارت صنعت و معدن و تجارت، جناب آقای دکتر نعیمی، قائم مقام سازمان ایمیدرو، جناب آقای دکتر رحیمیان معاونت پژوهشی دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر خرمی شاد، معاونت برنامه‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو، جناب آقای دکتر علی اصغر خدایاری، جناب آقای دکتر مهدی پور فتح، مدیر کل پژوهش‌های کاربردی دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر ملاطاهری، مدیریت آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو و جناب آقای دکتر اصغری، دبیر هیأت امنا و ریاست موسسه یونیدرو در تاریخ 16/06/99 برگزار گردید.
در این نشست دکتر غریب‌پور اذعان نمودند که موفقیت مرکز نوآوری ایمینو در گرو تلاش‌ها و نقش بی‌بدیل موسسه یونیدرو است. ایشان به استفاده از علم در عمل تأکید نمودند. 
دکتر نیلی احمدآبادی به حمایت دانشگاه تهران و ایمیدرو از فعالیت‌های یونیدرو و به ویژه کمک به ایجاد هسته‌های پژوهشی و شرکت‌های زایشی تأکید نمودند.
دکتر اسماعیلی نیز بر بهره‌گیری یونیدرو از ظرفیت معاونت معدنی و بخش خصوصی تأکید نمودند و بیان داشتند که یونیدرو می‌تواند نقش تأثیرگذاری درحوزه ارتباط صنعت و دانشگاه با حمایت دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر و ایمیدرو و معاونت معدنی داشته باشد.
دکتر امید اصغری، رئیس موسسه یونیدرو، نیز در این جلسه با اشاره به عملکرد پژوهشی این موسسه بیان نمودند که از ابتدای سال جاری پیشنهادیه 8 پروژه پژوهشی و 8 مورد حمایت از پایان‌نامه دانشجویی از طرف موسسه به ایمیدرو ارائه شده است.
وی ادامه داد: برای اجرای 11 پروژه پژوهشی دیگر نیز با کارفرمایان مختلف از جمله شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و شرکت ملی مس وارد مذاکره شده‌ایم. 
دکتر اصغری با اشاره به ارزش ریالی پروژه‌های قطعی شده در سال جاری موسسه یونیدرو، تصریح نمودند: 18.4 میلیارد ریال پروژه با ایمیدرو، در حال انعقاد قرارداد است.
ایشان ادامه دادند که همچنین، تفاهم نامه‌ همکاری پژوهشی با کنسرسیوم اکتشاف پایا امضا شده است و تفاهم‌نامه‌های دیگری را نیز با دانشگاه شاهرود، شرکت طلای زرشوران و شرکت نوآوری احیا در حال مذاکره است.
رئیس موسسه یونیدرو با اشاره به برنامه‌های موسسه در سال جاری به برگزاری سومین جشنواره ایده‌های ارزش‌آفرین (اینوماین) اشاره کردند و افزودند که این جشنواره در سال جاری به دلیل وضعیت کشور ناشی از شیوع بیماری کرونا در دو حالت مجازی و حضوری برنامه‌ریزی شده است.
ایشان در خصوص سایر برنامه‌های یونیدرو ادامه دادند: شناسایی چالش‌های و نیازهای صنعت با کمک متخصصان از برنامه‌های اصلی یونیدرو خواهد بود. ایشان همچنین به پیاده‌سازی رویکرد ژئومتالورژی در معادن کشور به کمک مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران، محوریت موسسه یونیدرو در ساخت دستگاه اسکن اتوماتیک مغزه و ارائه طرح فرایند بازیافت پسماندهای اکسیدآهن در کارخانجات فولادسازی اشاره کردند.
وی همچنین به ارائه خدمات مشاوره به شرکت فولاد مبارکه در حوزه اکتشافات عمیق و انجام خدمات مشاوره به شرکت فولاد خوزستان در شناسایی معادن نیز اشاره کردند. ایجاد هسته‌های پژوهشی برای تولید علم و رفع نیازهای صنعت حول روندهای برتر حوزه معدن و صنایع معدنی نیز از دیگر برنامه های یونیدرو در سال جاری خواهد بود.
در پایان دکتر رحیمیان در ضمن تقدیر از تلاش مجموعه یونیدرو و ریاست آن در یک سال اخیر به نقش سازمان ایمیدرو به عنوان حامی اصلی فعالیت‌های موسسه تأکید نمودند.